Om oss

Etter mange års forbruk av dyre hudpleieprodukter på markedet, var jeg lei av produkter som «tok» mer enn de «gav» til huden. Kløe, utslett og tørr hud var et stadig tilbakevendende problem. Jeg begynte å lese meg opp på naturlig hudpleie i 2014, og om det å lage produkter som tilførte
huden gode næringsstoffer og pleie, samtidig som den fikk fred til å gjøre jobben sin uten å bli strippet for fukt og fett, og tilført mange skadelige og ødeleggende stoffer. Jeg har alltid har likt hudpleierutiner, som masker, peelinger, serum, kremer mm., derfor ønsket jeg å lage en hel hudpleieserie.

De siste årene har oppskriftene blitt justert, til jeg nå i dag sitter med et utvalg som jeg er veldig fornøyd med og som har blitt populære og etterspurte.

Naturlig Hud Johansen er en liten bedrift som produserer naturlige hudpleieprodukter. Produktene inneholder ingen unødvendige eller uønskede stoffer som: kjemisk fremstilte konserveringsmidler, syntestisk parfyme, hormonforstyrrende stoffer, petroleumsprodukter, sulfater, fosfater, parabener o.l.

Enkelte av produktene inneholder derimot eteriske oljer som f.eks.: Lavendel, Ylang-Ylang, Neroli og Geranium, og virkestoffer som: AHA-Fruktsyrekomplex, Anti Pigment Komplex og Tinkturer. De vannholdige produktene inneholder små mengder med konserveringsmidler som: Benzylalkohol og Natriumbenzoat. Det anbefales derfor at du som har parfymeallergi eller sensitiv hud leser innholdsfortegnelsen før kjøp av produkter :)                                        

 

Alle produktene er håndrørte etter god fremstillingspraksis og lages av naturlige og eksklusive råvarer. Det velges alltid kvalitet foran pris når råvarene plukkes ut!

Naturlig Hud Johansen drives av Vibeke Johansen,
Solvigvegen 57, 4280 Skudeneshavn
Org nr 926 000 365MVA
Email: post@naturlighud.no
Tlf: 938 50 282

Naturlig Hud Johansen er registrert hos Mattilsynet, og produktene har alle nødvendige sikkerhetsrapporter og godkjenninger.

Enkeltpersonforetaket er innregistrert i Brønnøysundregisteret.
Produktene er registrert i CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) som er et kosmetikkregister som er felles for hele EU/EØS-området.

De vannbaserte produktene har vært til mikrobiologisk testing. Det blir også brukt økologiske råvarer der det er tilgjengelig. Det kan være små variasjoner i produktene pga råvarene, men egenskapene vil være de samme. Produktene er dryge i bruk og flere av de har mange bruksområder.

Vibeke Johansen